7 d'abril
JIMMY WEINSTEININTÈRPRETS

Jimmy Weinstein: Bateria

Antoni Miranda: Guitarra

Alain Martins: Contrabaix


DURADA
90 min

Música

 Comprar Entrades

La formació presenta un repertori on podem trobar composicions pròpies i temes de Joe Henderson, Thelonius Monk, Wes Montgomery, etc.

Jimmy Weinstein i Toni miranda són col·laboradors habituals, han tocat amb Chriss Cheek, Dan Fox, Noah Preminger, Eladio Reinon, Satoko Fujii, Elie Massias i Masa Kamaguchi entre d’altres.

Amb aquest trio donen al seu repertori una sonoritat diferent i compromesa amb el seu llenguatge musical.


 
del 21 al 23 d'abril
RICARD3

IGUANA TEATRE

AUTOR
William Shakespeare
DIRECCIÓ I ADAPTACIÓ
Pere Fullana
INTÈRPRETS
Carles Molinet, Josep Orfila i Lucía Sánchez
DURADA
80 min

Català

 Comprar Entrades

Torna Ricard3, Premi Jaume Damians de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mar al millor espectacle 2016.

Iguana Teatre ens proposa un viatge cap a la glòria i la tragèdia d’un personatge que no accepta procediments imposats ni lleis morals. Tots tenim alguna cosa de Ricard de Gloucester en la nostra imaginació més obscura i allà és on, de bon de veres, transcorre el seu relat.


del 28 al 30 d'abril
METAMORFOSIS

LA PANDA DE YOLANDA

AUTOR
Frank Kafka
DIRECCIÓ
David Durán, Merce Tienda, Ángel Fígols
INTÈRPRETS
David Durán, Merce Tienda
DURADA
50 min
Sense text

 

Quan Gregorio Samsa experimenta la metamorfosi, es desperta un matí i s'adona que s'ha convertit en un insecte gegant, però conservant la lucidesa de l’anterior condició d'ésser humà. Aquesta situació el porta a romandre reclòs a la seva habitació, però no hi troba pietat ni comprensió, ni per part de la família, ni per la societat... La més que coneguda transformació kafkiana serveix de pretext per recrear el conflicte familiar i humà, de la reclusió viscuda per l'individu.


del 5 al 7 de maig
OSSOS

TONI ALBÀ/ PILAR MONTOLIU

AUTOR I DIRECTOR
Sergi Pompermayer
INTÈRPRETS
Toni Albà i Fermí Fernàndes
DURADA
95 min
Català

 

Darrera estrena de la companyia Toni Albà

A Ossos hi ha dos gossos que es comporten com humans. I dos científics que no paren de fer el gos. Hi ha quatre personatges i un altre de molt present, però absent, Miguel de Cervantes Saavedra, de qui en queda poc, tret d’una obra literària immortal i quatre ossos que no se sap ni si són els seus. Un viatge a través de l’humor, de l’absurd, i també de l’amistat, la memòria i la bellesa, amb un objectiu comú: quedar-se amb els ossos del gran novel·lista.


13, 14, 20 i 21 de maig
HE VIST BALENES

LA IMPACIÈNCIA

AUTOR
Javier de Isusi
DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ
Xavi Nuñez
INTÈRPRETS
Jordi Cumellas, Rodo Gener, Clara Ingold i Salvador Oliva
DURADA
75 min
Català

A partir del còmic de Javier de Isusi. Aquesta és la història d'Anton, Emmanuel i Josu. Històries marcades per la violència política al País Basc. Però és, també, una història de com els prejudicis i la classificació de les persones les enclaustren en presons socials que en limiten la llibertat de moviment i d’elecció... És la història de com les organitzacions restringeixen la llibertat individual.


19 de maig

MALLORCATUR

CARLOS GARRIDO

AUTOR
Carlos Garrido

DURACIÓ
90 min
 
Catalán

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Monòleg musical a la Carpa diem del Teatre del Mar. 

Entrada General 6€

Entrada Som Tdm 5€

Entrada Associat 4€


ACTUACIÓ ESPECIAL
26 de maig

MIRANDA JAZZ COMBO

TONI MIRANDA

INTÈRPRETS Juan Manuel Alberti, Joana Mª Perelló, Pere Alzamora, Ignacio Zapata, Miquel Dolores, Pep Moyá, Oriol Puig, Rosendo Simón, Miquel Puig, Rodolfo Rubio, Teodor Salvà, Javier Arranz, Marc Lubat, Miquel Montiel, Silvia Maldonado, Jaume Nadal, Philippe, Poulet, Pep Toni Brotons, Hugo Moradas, Llucia Gomila, Guillem Portell, Antoni Miranda

DURADA
90 min

Música

Formació de músics amants del jazz, oberta a tot tipus d'instruments. El Miranda Jazz Combo no ha aturat mai de créixer i, a hores d’ara, el formen més de 15 músics que tenen l’oportunitat de tocar dins una formació gran i treballar el llenguatge del jazz i la improvisació. El seu repertori ens du a sentir temes clàssics del jazz barrejats amb altres de caire més actual, tots amb uns arranjaments fets a mida per a la formació. Això dóna a les seves actuacions una sonoritat característica i personal.


ACTUACIÓ ESPECIAL
2 de juny

S'ARRUAL JAZZ MORTINTÈRPRETS
Toni Isern, Biel Torres, Joan Torres, Alexandre Mulet, Delfí Mulet , Pep Lluís Victori , Vicenç Fontelles , Antoni Rian i Bernat Capella.

DURADA
95 min
 
Música

 S’Arrual Jazz Mort es va formar fa vint i quatre anys amb l’esperit de fer una música fresca, divertida i en directe.

El seu repertori recorre el jazz més clàssic de Nova Orleans amb els dixielands de les bandes de carrer del sud dels Estats Units, també el repertori de Duke Ellington de l’època del Cotton Club “so jungla”, també interpreta  Swing clàssic dels 30,tot això combinat amb versions de temes populars més actuals (des de Sting, passant per Prince, Cold Play, Jaume Sisa o Joan Manuel Serrat) amb lletres originals de Toni Isern.